Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 d’agost del 2021

'Captain America 4'.


Anthony Mackie s’està tronant a posar el vestit de Captain Amrica un cop més, ja que des de Deadline ens informen de que Mackie ha tancat un acord per a protagonitzar Captain America 4.

Mentre que Mackie i la gent de Marvel Studios han tractat de mantenir les coses en secret, Deadline informa de que l’actor tornarà a interpretar el seu paper com el recent creat Captain America de la seva època a The Falcon and the Winter Soldier. No està clar si el film també estarà protagonitzat per Sebastian Stan com a Winter Soldier. Malcolm Spellman, l’escriptor principal i creador de TFATWS, escriurà la quarta entrega de Captain America.

Anteriorment, Spellman i Mackie s’ahurien mostrat prudents sobre la possibilitat de tornar per a una quarta entrega, i Spellman va dir específicament que si Marvel Studios no havia dit res, no ho creuria. “Qui ho ha dit? Kevin ho ha dit? Spellman va dir quan se li va preguntar sobre els rumors al mes d’abril. “No tindria fe en res que no escoltis directament del home (Feige) mateix!”.

Tot i això, després del èxit massiu de The Falcon and the Winter Soldier, i la reacció positiva dels fans de Sam Wilson (Mackie) duent l’escut en el futur, va ser una obvietat per a Marvel Studios seguir endavant amb ell com un dels herois més icònics de la història del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada