Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’agost del 2021

'Black Panther: Wakanda Forever'.


El repartiment de Black Panther: Wakanda Forever de Marvel Studios està creixent, ja que Brandon Davis de ComicBook.com ens informa que Dominique Thorne s’uneix al film, amb el seu personatge Riri Williams llesta per a fer el seu debut en la pròxima seqüela.

Thorne, qui interpretarà a Riri Williams en la pròxima sèrie de Disney + Ironheart, veurà per primer cop al seu personatge arribar al Univers Cinematogràfic de Marvel en el pròxim film seqüela de Black Panther. El president de Marvel Studios, Kevin Feige, va confirmar la notícia en una entrevista amb ComicBook.com.

“Estem filmant Black Panther: Wakanda Forever, ara mateix, i el personatge de Riri Williams, el coneixereu primer a Black Panther 2”, va dir Feige. “Ella ha començat a filmar, crec, aquesta setmana abans de la seva sèrie de Ironheart”.

Riri Williams és un geni de la enginyeria, adolescent en el univers de Marvel Còmics i dissenya la seva pròpia versió d’un vestit de Iron Man per a fer servir. Després de la mort del seu pare, ella continua vivint amb la seva mare i finalment és acceptada en el MIT, on continua construint la seva pròpia versió de l’armadura de Iron Man.

Basat en Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, Black Panther: Wakanda Forever continua explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film. Un cop més dirigit per Ryan Coogler. Les noves incorporacions al repartiment inclou a Tenoch Huerta (Narcos: Mexico), qui, segons les informacions ha estat escollit per a interpretar al antagonista.

Black Panther: Wakanda Forever està programat per arribar als cinemes el pròxim 08 de Juliol de 2022, quasi dos anys després de la mort prematura de l’estrella principal i l’aclamat actor Chadwick Boseman, qui va morir a l’edat de 43 anys després de la seva lluita privada de quatre anys contra el càncer de colon.

A més de la seqüela del MCU, Coogler també està desenvolupant una sèrie derivada de Black Panther sense títol per ara, per a Disney+, que es descriu com una sèrie d’origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada