Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 1 d’agost del 2021

'The Saint'.


Després del seu paper destacat a Bridgerton a Netflix, Regé-Jean Page protagonitzarà i en serà productor executiu en el reboot de The Saint, segons informacions recents de Deadline.

Basat en la sèrie de llibres de la dècada de 1920 de Leslie Charteris, The Saint segueix a Simon Templar, més conegut com The Saint, un criminal al estil Robin Hood que es contractat per emprendre diverses aventures al voltant del món. Al llarg de les últimes dècades, s’han explicat diverses adaptacions de la història, essent la més famosa la sèrie de televisió britànica dels anys 60 i protagonitzada per Roger Moore, juntament amb el llargmetratge de 1997 protagonitzada per Val Kilmer.

Ara sembla a ser que Paramount s’està preparant per a realitzar un reboot de la franquícia amb un nou film, amb Lorenzo DiBonaventura, Brad Krevoy i el difunt Robert Evans produint el film amb Kwame Kwei-Armah escrivint el guió.

Si bé la història de The Saint s’ha explicat sovint, des de Deadline ens informen de que aquest reboot serà una versió completament nova de la història, i una que “reinventa per complet” tant al personatge com al món que l’envolta. Altres detalls sobre el pròxim reboot, inclòs el director i detalls més concrets de l’argument, es desconeixen a dia d’avui. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada