Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’agost del 2021

'Oblivion Song'.


Fa dos anys, es va saber que Robert Kirkman s’estava associant amb Universal Pictures per a una adaptació de Oblivion Song, basat en el còmic que va publicar l’artista Lorenzo De Felici el 2018. Pràcticament no hi ha hagut actualitzacions sobre l’estat del projecte des de llavors. Però ara, sembla que el film ha canviat de mans a New Republic Pictures. I segons Variety, Jake Gyllenhaal s’ha incorporat com l’estrella del film (des de SuperHeroHype).

És de suposar que Gyllenhaal interpretarà al protagonista de Oblivion Song, Nathan Cole. En la sèrie original, Nathan és un científic que realitza viatges diaris a Philadelphia després de que un esdeveniment misteriós provoqués la desaparició de 300.000 habitants de la ciutat en una dimensió alternativa coneguda com Oblivion. Gyllenhaal també produirà l’adaptació cinematogràfica, a través de la seva productora Nine Stories, que té un acord de primera mà amb New Republic.

A principis d’aquest any, Kirkman va anunciar que Oblivion Song arribaria al seu final amb el número 36. L’última entrega de la sèrie, el número 33, ja està a les botigues de còmics (com a mínim a USA).

“No podríem estar més emocionats de trobar socis tan bons a New Republic i Nine Stories”, va dir Kirkman en un nou comunicat. “Ambdues companyies tenen una reputació increïble per explicar històries de primera qualitat al més alt nivell, i estem neguitosos per veure a Jake donar-li vida a aquest personatge a la gran pantalla. Som molt afortunats d’haver reunit un equip tan apassionat per aquest còmic com nosaltres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada