Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’agost del 2021

'Wednesday'.


Després de les recents incorporacions de Catherine Zeta-Jones com a Morticia Addams i Luis Guzmán com a Gomez Addams, el repartiment de la pròxima adaptació a sèrie live-action de la família Addams del director Tim Burton titulada Wednesday, continua creixent a mesura que Netflix a donat a conèixer un llistat de deu nous membres. S’uneixen així oficialment a l’estrella de Yes Day, Jenna Ortega, qui encapçalarà i protagonitzarà la sèrie com a Wednesday Addams.

Hunter Doohan (Your Honor), Georgie Farmer (Treadstone), Moosa Mostafa (The Last Bus), Emmy Myers (Taste of Christmas), Naomi J. Ogawa (Skylin3s), Joy Sunday (Dear White People) i Percy Hynes White (The Gifted), han estat escollits per a interpretar als estudiants sobrenaturals de Nevermore Academy. Mentre tant, Thora Birch (The Walking Dead), Riki Lindhome (Knives Out) i Jamie McShane (Mank) han estat escollits com a membres de la facultat de Nevermore Academy.

A continuació la descripció de les noves incorporacions:

*Tyler Galpin (Doohan), un noi de poble que fa una amistat poc provable amb Wednesday Addams. Tyler té una relació problemàtica amb el seu pare, l’agutzil local.

*Ajax Petropolus (Farmer): estudiant de l’acadèmia Nevermore, que també és un Gorgon. Maldestre i tímid, Ajax està neguitós per mirar a algú als ulls.

*Eugune Otinger (Mostafa), un dels estudiants més extravagants de Nevermore Academy i president del Club de apicultura de l’escola.

*Enid Sinclair (Myers): és l’alegre i acolorida companya californiana de Wednesday a quart, a Nevermore Academy. Enid prové d’una manada d’homes llop de San Francisco.

*Yoko Tanaka (Ogawa), un vampir amb estil gòtic inspirant en Harajuku i un dels nois genials de Nevermore Academy.

*Bianca Barclay (Sunday): una de les estudiants més populars de Nevermore Academy, Bianca descendeix d’una llarga línia de sirenes amb un poder fascinant per a persuadir.

*Xavier Thorpe (Hynes): un estudiant carismàtic i sobrenaturalment artístic de Nevermore Academy, que prové de la riquesa gràcies al seu famós pare psíquic.

*Tamara Novak (Thora Birch), serà la mare del dormitori de Wednesday i l’única “Normie” en el personal de Nevermore Academy amb un enfocament en tot lo relacionat amb la botànica.

*La Dra. Valerie Kinbott (Lindhome), és una terapeuta local en la tranquil·la ciutat de Jericho que té un interès particular en el seu pacient més recent, Wednesday Addams.

El Sheriff (Jamie McShane), Donovan Galpin: nascut i criat a Jericho, aquest agutzil sempre ha tingut un problema amb Nevermore Academy i una venjança contra l’ex alumne Gomez Addams.

Wednesday es descriu com una comèdia sobre l’adolescència serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors. De fet aquest no és el primer intent de Burton en adaptar The Addams Family, ja que anteriorment estava destinat a escriure i produir un film animat per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que es va anunciar el projecte, finalment es va cancel·lar.

Wednesday ha estat creat i escrit per Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), els quals també en són els showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada