Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 d’agost del 2021

'Werewolf by Night Series'.


A principis d’aquest mes, van començar a aparèixer online rumors sobre possibles plans de Marvel Studios de que volia desenvolupar una sèrie de Werewolf by Night, i ara sembla que el estudi estaria treballant en un projecte basat en la criatura sobrenatural dels còmics. Segons The Wrap, Marvel Studios està en el procés de desenvolupar un especial de Halloween en el MCU per a Disney+, que s’espera que estigui protagonitzat per un actor llatí.

El mitjà assenyala que el potencial especial de Halloween dintre del MCU, podria centrar-se en el personatge basat en Werewolf by Night, un nom que va ser utilitzat per dos personatges diferents a Marvel. El primer, que va ser creat per Gerry Conway i Mike Ploog, va ser Jack Russell, que és descendent dels licantrops, criatures meitat humanes que canvien de forma i que són capaces de transformar-se a la seva pròpia voluntat, inclús sense lluna plena. Mentre tant, el segon era Jake Gómez, un nadiu americà el qual la seva tribu ha estat maleïda amb la licantropia.

No està clar si algun dels dos apareixerà en el pròxim especial. Definitivament és interessant veure que Marvel Studios està adoptant lentament el costat més obscur i sobrenatural dels còmics, especialment amb els pròxims debuts de la sèrie Moon Knight protagonitzada per Oscar Isaac, el film de Doctor Strange in the Multiverse of Madness de Sam Raimi i el film protagonitzat per Mahershala Ali, Blade.

El càsting per al paper principal està actualment en marxa, i el estudi cerca activament trobar a un home llatí d’uns 30 anys. Segons les informacions, Marvel Studios està planejant començar a filmar l’especial de Halloween del MCU per a principis de 2022. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada