Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 d’agost del 2021

'The Expendables 4'.


Lionsgate ha anunciat que el estudi tornarà a formar part de la saga de The Expendables de Millennium Media, reunint un cop més a les principals estrelles d’acció del món per a un film completament nou. Jason Statham (Wrath of Man, F9), Dolph Lundgren (Creed II), Randy Couture (Blowback) i Sylvester Stallone (The Suicide Squad) tornaran a interpretar els seus papers com Lee Christmas, Gunner Jensen, Toll Road i Barney Ross, respectivament.

A més, Curtis “50 Cent” Jackson (Power), Megan Fox (Till Death) i Tony Jaa (Monster Hunter) estan llestos per a unir-se a la franquícia en nous rols. Tot des de Deadline.

El film començarà la producció aquesta tardor i serà dirigit per Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed) a partir d’un guió escrit per Spenser Cohen amb revisions de Max Adams i John Joseph Connolly.

Jason Constantine, president de adquisicions i coproduccions de Lionsgate Motion Picture Group, va dir: “Estem encantats d’associar-nos amb els nostres amics de Millennium Media per a la pròxima entrega de la franquícia Expendables. És molt divertit reunir a aquestes estrelles en un film d’acció sense límits. El nou film augmentarà les apostes i serà l’aventura més gran i brutal fins ara”.

The Expendables estan de retorn, i no podríem estar més emocionats de dur aquest film farcit d’estrelles i ple d’acció a la gran pantalla amb Lionsgate, que ha estat amb nosaltres des del principi d’aquesta franquícia. Per a mantenir-lo fresc i divertit, hem agregat noves i emocionants estrelles per a que s’uneixin als veterans; l’entreteniment amb crispetes està garantit”, va afegir Jeffrey Greenstein, president de Millennium Media.

La nova entrega de The Expendables està produïda per Statham, Kevin King Templeton i Les Weldon Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger en nom de Millennium Media. Els productors executius de Millennium Media són Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short amb Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. La coproductora és Abby Mills. Eda Kowan i Jonah Leach supervisaran el film per a Lionsgate.

Lionsgate estrenarà el film als Estats Units, Canadà i el Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada