Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 d’agost del 2021

'The Exorcist Sequel'.


Després de la recent notícia de que Universal Pictures i Peacock han adquirit els drets de la trilogia de continuació de Blumhouse Production del icònic film de terror de William Friedkin The Exorcist, Universal i Blumhouse han anunciat que els estudis estrenaran el primer dels tres films basats en The Exorcist IP el 13 d’octubre de 2023 (via Deadline).

La trilogia de The Exorcist no s’està desenvolupant com un remake, sinó com una seqüela directa del film de terror original, que va ser adaptat de la novel·la de William Peter Blatty; amb David Gordon Green (Halloween) dirigint a partir d’un guió que està coescrivint amb Scott Teems, Danny McBride i Peter Sattler.

La guanyadora d’un Oscar Ellen Burstyn torna a la franquícia per als pròxims films, repetint el seu icònic paper com a Chris MacNeil que ja en fa més de 40 anys des de que va fer el seu debut en el film original de 1973, per el que va rebre una nominació al Oscar a la Millor Actriu. Al costat de Burstyn està el nominat al Oscar Leslie Odom Jr. (Hamilton, One Night in Miami) en el paper principal del pare d’un nen posseït el qual la seva desesperació el du a localitzar a MacNeil.

La seqüela de The Exorcist serà produïda per Jason Blum, David Robinson i James Robinson amb Green, McBride i Couper Samuelson com a productors executius. Serà una coproducció entre Blumhouse i Morgan Creek Production, amb Ryan Turek per a supervisar el projecte en nom de Blumhouse.

Basat en una novel·la de William Peter Blatty de 1971, el film original va ser dirigit per William Friedkin a partir d’un guió també adaptat per Blatty. Protagonitzat per la guanyadora del Oscar Ellen Burstyn, Max von Sydow, Jason Miller i Linda Blair. The Exorcist es va centrar en la sobtada possessió demoníaca d’una nena de 12 anys anomenada Reagan després de trobar-se amb una antiga taula de Ouija. En l’últim intent per a salvar a Reagan, dos sacerdots catòlics van ser reclutats per a realitzar un exorcisme amb ella.

Des de la seva estrena als cinemes l’any 1973, es va convertir en un fenomen de la cultura pop i va ser el primer film de terror en guanyar una nominació al oscar a Millor Pel·lícula. Després, li van seguir dues seqüeles l’any 1977 i 1990, així com dues preqüeles alternatives, l’any 2004 i 2005.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada