Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 d’agost del 2021

'Haunted Mansion'.

La guanyadora del Emmy Tiffany Haddish (Bad Trip, SNL, The Card Counter) i l’actor nominat al Oscar LaKeith Stanfield (Knives Out, Judas and the Black Messiah, The Harder They Fall) estan en converses per a unir-se al repartiment de l’esgarrifós film d’aventures familiars de Disney Haunted Mansion, basat en l’atracció icònica del parc temàtic (des de The Hollywood Reporter). El film està dirigit per Justin Simien (Dear White People, Bad Hair, Star Wars: Lando). 

Haunted Mansion segueix a una família que es muda a la mansió a la que dona títol el film. Segons les informacions, Stanfield interpretarà a un vidu que algun cop va creure en lo sobrenatural, però ara és un guia turístic força sense vida en el barri francès de New Orleans. Haddish interpretarà a una psíquica contractada per a comunicar-se amb els morts.

Simien dirigeix a partir d’un guió escrit per Katie Dippold (The Heat, Ghostbusters, Parks and Recreation). S’espera que el projecte comenci producció a Louisiana a la tardor. Segueix els passos de Jungle Cruise, que s’estrenarà aquest divendres, com el pròxim passeig en un parc temàtic de Disney que s’adaptarà a un film. El nou film no està relacionat amb el film de 2003 protagonitzat per Eddie Murphy i dirigit per Rob Minkoff.

Haunted Mansion està essent produït per Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback. Nick Reynolds de Rideback en serà productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada