Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 16 d’agost del 2021

'Finch'.

Apple Original Films ha anunciat oficialment la data d’estrena del pròxim film de ciència-ficció Finch de Miguel Sapochnik, que prové de Amblin Entertainment. Protagonitzat per Tom Hanks en la seva segona col·laboració amb Apple, el film està programat per a estrenar-se el pròxim 05 de Novembre a Apple TV+. L’anunci de la data també ve amb la publicació de la primera imatge de Finch que podeu veure a continuació, presentant el nostre primer cop d’ull al personatge principal de Hanks, que és un enginyer en robòtica. L’actor guanyador d’un Oscar també el podem veure acompanyat del seu gos i un robot, que li donarà veu Caleb Landry Jones.

Finch (Anteriorment anomenat BIOS) està dirigit per Miguel Sapochnik de Game of Thrones a partir d’un guió escrit per Craig Luck i Ivor Powell. Està protagonitzat per Tom Hanks com a Finch, Caleb Landry Jones com a Jeff el robot, Samira Wiley com a Weaver, Laura Harrier com a Linda i Skeet Ulrich com a Sam.

“En el film, un home, un robot i un gos formen una família poc provable, en una aventura poderosa i commovedora de la cerca d’un home per a assegurar-se de que el seu estimat company caní sigui atès després de l’inici del viatge”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Hanks interpreta a Finch, un enginyer en robòtica i un dels pocs supervivents d’un cataclísmic esdeveniment solar que ha deixat al món en un erm. Però Finch, que ha estat vivint en un búnquer subterrani durant una dècada, ha construït un món propi que comparteix amb el seu gos, Goodyear. Crea un robot per a vigilar a Goodyear quan ja no pot. Mentre el trio s’embarca en un perillós viatge cap a un desolat oest estatunidenc, Finch s’esforça per mostrar a la seva creació, que s’anomena a si mateix Jeff, l’alegria i la meravella del que significa estar viu. El seu viatge per carretera està ple de desafiaments i humor, ja que per a Finch és tan difícil incitar a Jeff i Goodyear a dur-se bé com a ell manegar els perills del nou món”.

Finch és una producció executiva de Robert Zemeckis, Luck, Sapochnik, Andy Berman, Adam Merims i Jeb Brody. Els productors són Powell, Kevin Misher, Jack Rapke i Jacqueline Levine. El projecte és una presentació de Amblin Entertainment i Reliance Entertainment, en associació amb Walden Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada