Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 d’agost del 2021

'Wednesday'.


Segons Collider, Luis Guzmán (Traffic, Code Black) ha estat escollit oficialment per al paper de Gomez Addams per a la pròxima sèrie live-action de Netflix sobre la família Addams titulada Wednesday, que prové del aclamat cineasta Tim Burton. Luis Guzmán s’uneix a l’estrella de Yes Day, Jenna Ortega, qui interpretarà a Wednesday Addams.

El patriarca de la família Addams va ser interpretat per primer cop per John Astin, en la sèrie de televisió original, seguit pel guanyador d’un Emmy i un Globus d’Or Raúl Juliá en les adaptacions cinematogràfiques de 1991 i 1993, així com per Tim Curry en el film directa a vídeo de 1998. El personatge també ha estat interpretat per Oscar Isaac en el film animat de universal Pictures de 2019.


Wednesday
es descriu com una comèdia sobre l’adolescència serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors. De fet aquest no és el primer intent de Burton en adaptar The Addams Family, ja que anteriorment estava destinat a escriure i produir un film animat per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que es va anunciar el projecte, finalment es va cancel·lar.

Wednesday ha estat creat i escrit per Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), els quals també en són els showrunner. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada