Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 d’agost del 2021

'Bullet Train'.

Després de que la producció acabés la producció oficialment de Bullet Train el passat mes de Març, Collider ens informa de que l’aclamada cantant i actriu Lady Gaga, ja no està vinculada com a protagonista del pròxim film d’acció de Sony Pictures protagonitzat per Brad Pitt. Degut a conflictes de programació amb House of Gucci de Ridley Scott causats per la pandèmia en curs, l’actriu de A Star is Born, es va veure obligada a renunciar al paper de Maria Beetle a Bullet Train.

A principis d’any, després de la sortida de lady Gaga i que no va ser confirmada en aquell moment, l’actriu guanyadora d’un Oscar Sandra Bullock havia signat per a unir-se al repartiment. Tot i això, de la mateixa manera que altres membres del repartiment prèviament confirmats, el paper de Bullock no es va revelar inicialment, però, segons les informacions, anava a ser un paper petit en el film. Però resulta que l’estrella de Miss Congeniality va ser escollida per a substituir a Lady Gaga en el paper de Maria Beetle, qui és el responsable del personatge de Pitt en el film d’acció tant esperat.


Bullet Train
marcarà la vuitena col·laboració entre Leitch i Pitt, els quals van treballar junts per primer cop l’any 1999 a Fight Club, en el que Leitch va treballar com a doble de risc no acreditat per a Pitt, seguit de The Mexican, Ocean’s Eleven i Spy Game de 2001, els dos últims en els que va ser el doble de Pitt i va ajudar a coordinar les acrobàcies d’arts marcials en el film dirigit per Tony Scott. Leitch tornaria a ser el doble de Pitt a Troy de 2004 i a Mr. & Mrs. Smith de 2005 i més tard es reuniria amb l’estrella a Deadpool 2 de 2018, en la que Pitt va fer un “cameo” com a Vanisher i Leitch el va dirigir.

A més de dirigir, Leitch supervisarà el guió escrit per Zak Olkewicz (Fear Street). Els detalls del argument de Bullet Train, actualment es mantenen en secret, però es basa en la novel·la japonesa Maria Beetle de Isaka Kotaro.

Leitch i Kelly McCormick produiran el projecte a través de la seva companyia 87North al costat de Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day, The Equalizer franchise) i Kat Samick (The Equalizer, Southpaw, Infinite). Brittany Morrissey és l’executiva que supervisarà el film per a Sony Pictures.

Bullet Train té programada la seva estrena, per al pròxim 08 d’Abril de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada