Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 d’agost del 2021

'Thor: Love and Thunder'.


Han passat més de dos mesos des de la fotografia principal de Thor: Love and Thunder va acabar oficialment a Austràlia, i ara sembla que Marvel Studios ha començat la fotografia addicional estàndard o les noves gravacions del molt esperat film del MCU a Malibú. Degut a això, noves fotografies darrera de les càmeres de la quarta entrega de Thor han aparegut en línia (a través del Daily Mail), brindant-nos el nostre primer cop d’ull a Christian Bale caracteritzat de Gorr the God Butcher (Gorr el Carnicer de Déus). L’actor guanyador d’un Oscar el podem veure caracteritzat amb maquillatge i alguna que altre pròtesis i una capa gris.

Thor: Love and Thunder, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit, Thor Ragnarok), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa Thor: Ragnarok del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy) serà el malvat del film interpretant a Gorr the God Butcher. La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

A més del retorn de Hemsworth, Natalie Portman i Tessa Thompson, també tenim el retorn de Jamie Alexander com a Sif, Jeff Goldblum com a Grandmaster, Waititi com a Krog i els Guardians of the Galaxy com Peter Quill (Pratt), Nebula (Karen Gillan), Kraglin (Sean Gunn) i Groot (Diesel). Gràcies ha anteriors fotografies també sabem que participen: Matt Damon, Sam Neill i Luke Hemsworth fent un cameo al costat de Melissa McCarthy i Russell Crowe.

Thor: Love and Thunder, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 06 de Maig de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada