Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 d’agost del 2021

'The Matrix: Ressurrections'.



The Matrix 4, finalment ja té un títol oficial, ja que es dirà The Matrix: Resurrections. Warner Bros. va fer l’anunci a la CinemaCon el passat dilluns i també ha ensenyat un avanç i metratge del film.

Es parla de que Keanu Reeves llueix el cabell llarg i una barba semblant a la seva aparença a John Wick, i el tràiler mostra a Thomas Anderson que es va oblidar de Matrix i després es va trobar amb Trinity en una cafeteria sense que cap dels dos es reconegués. Més tard, es mostra a un Morfeo més jove que li entrega a Neo una pastilla vermella i li diu que és “hora de volar”.

The Matrix: Ressurrections comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. The Matrix Revolutions va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.

The Matrix: Ressurrections té prevista l’estrena el pròxim 22 de Desembre de 2021 a USA.

P.D: A part del títol revelat, lo mostrat a la CinemaCon no tenim cap enllaç. Haurem d'esperar a que el publiquin oficialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada