Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 d’agost del 2021

'Y: The Last Man'.


FX finalment ha publicat el tràiler oficial de Y: The Last Man, l’adaptació a sèrie de la popular sèrie de còmics de Brian K. Vaughan i Pia Guerra, protagonitzada per Ben Schnetzer com a Yorick Brown. La sèrie té previst el seu debut per al pròxim 13 de Setembre a FX a Hulu.

El tràiler que podeu veure a continuació, ens brinda un primer cop d’ull del dia en que cada mamífer mascle mor misteriosament, deixant a les dones valer-se per elles mateixes. Destaca el caos i els problemes que durà el món postapocalíptic quan les líders femenines intentin salvar el que queda del seu món.

          


La història comença amb la mort sobtada i simultània de cada mamífer amb un cromosoma Y. Els únics mascles supervivents són un jove anomenat Yorick Brown i els seu mono caputxí Ampersand. Sota la protecció d’una agent del govern conegut com 355, Yorick es proposa descobrir que ha causat aquesta misteriosa plaga, i perquè només ell i Ampersand s’han salvat.

La sèrie està protagonitzada per Ben Schnetzer (The Book Thief), Diane Lane (Unfaithful, Man of Steel), Ashley Romans (NOS4A2), Diana Bang (The Interview), Olivia Thirlby (Juno), Marin Ireland (The Umbrella Academy Season 2), Amber Tamblyn (The Sisterhood of Traveling Pants films), Paul Gross (Due South) i Elliot Fletcher (The Fosters).

Basada en l’aclamada sèrie de DC Comics de Brian K. Vaughan i Pia Guerra, Y: The Last Man és una producció executiva de Eliza Clark, qui també n’és la showrunner. Els productors executius són Vaughan, Nina Jacobson i Brad Simpson de Color Force, Mari Jo Winkler-loffreda, Louise Friedberg i Melina Matsoukas, amb Nellie Reed com a productora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada