Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 d’octubre del 2023

'Avatar: The Last Airbender'.

Netflix ha publicat noves fotografies que mostren la Nació del Foc de la pròxima adaptació d’acció real de Avatar: The Last Airbender.

Publicades via Twitter, Netflix va compartir noves fotos que presenten als fans les versions live-action de el Senyor del Foc Ozai, el General Iroh, la Princesa Azula, el comandant Zhao i el Príncep Zuko, interpretats respectivament per Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Elisabeth Yu, Ken Leung i Dallas Liu.

La sèrie d’acció en viu prové de Albert Kim (Sleepy Hollow), qui n’és el showrunner, escriptor i productor executiu. En la seva carta personal als fans, Kim va destacar la importància de l’autenticitat i la representació, així com la gran responsabilitat del projecte de oferir una història que ressalti els personatges asiàtics i indígenes.  

Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender estarà protagonitzada per l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier (The Stand) de 11 anys, qui ha estat escollit per assumir el paper principal de Aang. Al seu costat està Kiawentiio (Anne with an E), Ian Ousley (Physical) i Dallas Liu (PEN15, Shang-Chi) els quals han estat escollits pels respectius papers de Katara, Sokka i Zuko.

El càsting addicional inclou a Maria Zhang com la guerrera Kyoshi Suki, C.S. Lee com a Avatar Roku, Amber Midthunder com la Princesa Yue, A. Martinez com a Pakku, Yvonne Chapman (Kung Fu) com a Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita (Cobra Kai) com a Yukari i Casey Camp-Horinek (Reservation Dogs) com a Gran Gran.

La sèrie de Netflix The Avatar: The Last Airbender comptarà amb la producció executiva de Dan Lin i Lindsey Liberatore. Estarà dirigida per Michael Goi, Roseanne Liang i Jabba Raisaini, amb Goi i Liang també com a productors executius.

Netflix publicarà detalls addicionals de Avatar: The Last Airbender durant la Geeked Week, que es celebrarà del 06 al 12 de Novembre.

La sèrie s’estrenarà al 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada