Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 30 d’octubre del 2023

'Now You See Me 3'.


Lionsgate segueix endavant amb Now You See Me 3.

Segons Screen Daily, Lionsgate International segueix endavant amb Now You See Me 3, ja que el estudi posarà el film a la venda en el pròxim American Film Market (AFM), que es durà a terme del 31 d’octubre al 05 de novembre de 2023.

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i Morgan Freeman repetiran els seus respectius papers, mentre que Ruben Fleischer (Venom) ha estat l’escollit per a dirigir. Michael Lesslie (Assassin’s Creed) està treballant en l’esborrany actual del guió, mentre que Alex Kurtzman i Bobby Cohen en són els productors.

Dirigit per Louis Leterrier, Now You See Me es va estrenar als cinemes dels Estats Units el Maig de 2013. El film seguia a un grup de mags, interpretats per Eisenberg, Harrelson, Isla Fisher i Dave Franco, que realitzen robatoris a bancs durant les seves actuacions i després reparteixen els diners a la seva audiència. El film també està protagonitzat per Mark Ruffalo, qui interpreta a un agent del FBI que intenta portar als mags davant de la justícia, mentre que Freeman interpreta a un personatge que els intenta desacreditar de la màgia. Aquest primer film va recaptar un total de $351.723.989, per un pressupost d’uns $75M.

La seva seqüela, Now You See Me 2, es va estrenar el juny de 2016. Dirigit en aquesta ocasió per Jon M. Chu, el film va comptar de nou amb Ruffalo, Harrelson, Franco, Freeman i Eisenberg, mentre que Lizzy Caplan i Daniel Radcliffe es van unir al repartiment. També va rebre bones crítiques, però va recaptar $334.897.606, per un pressupost estimat de $90M a $120M.

Si bé les converses sobre un tercer film van començar a sorgir poc després de l’estrena de Now You See Me 2 (hi havia el rumor de que Benedict Cumberbatch, estava en converses per a protagonitzar el film), no va ser fins el setembre de l’any passat que Fleischer va signar oficialment com a director.

“Hi ha tres coses que estimo per damunt de tot en aquest món...Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i la màgia”, va dir Fleischer quan va anunciar la seva participació, a través de Deadline. “Tenir la oportunitat de treballar amb aquests dos talentosos actors, així com la resta del increïble repartiment de Now You See Me, és un somni fet realitat. Sóc un fan dels films de robatoris des de sempre; m’agrada deixar-me atrapar pels girs i el misteri on res és el que sembla. I això és encara més cert quan els lladres són mags: les oportunitats són infinites. Eric va poder desbloquejar una forma nova i emocionant de accedir a un nou film i a nous personatges divertits, pel que estic emocionat de profunditzar encara més”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada