Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’octubre del 2023

'The Black Phone 2'.


S’ha revelat la data d’estrena de The Black Phone 2, la seqüela del film de terror de Universal i Blumhouse.

Des de Variety han revelat que The Black Phone 2 s’estrenarà el 27 de Juny de 2025. Segons el mitjà, els estudis descriuen la pròxima seqüela com “l’estrena d’una nova franquícia sinistra”. No s’ha donat informació sobre el repartiment o l’argument durant l’anunci de la data d’estrena.

The Black Phone va estar protagonitzat per el nominat al Oscar, Ethan Hawke al costat dels joves actors Mason Thames i Madeleine McGraw. A ells se’ls va unir James Ransone, Jeremy Davies, Brady Hepner, Jacob Moran i Jordan Isaiah White. També va reunir el director Scott Derrickson i al escriptor C. Robert Cargill amb Ethan Hawke i James Ransone, els quals ja van treballar junts a Sinister de 2012.

“El film explica la història de Finney Shaw, un nen tímid però intel·ligent de 13 anys, que és segrestat per un assassí sàdic i és tancat a un soterrani insonoritzat”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Quan un telèfon desconnectat a la paret comença a sonar, Finney descobreix que pot escoltar les veus de les víctimes anteriors del assassí. I estan decidits a assegurar-se de que el que els va passar a ells no li succeeixi a Finney”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada