Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 d’octubre del 2023

'One Piece Season 2'.



Desprès de que Jamie Lee Curtis expresses les seves esperances d’interpretar a la Dra. Kureha en la sèrie live action de One Piece en la segona temporada, el co-showrunner de l’adaptació va comentar sobre la possibilitat.

En una entrevista amb Deadline, se li va preguntar al co-showrunner de One Piece, Matt Owens, sobre la possibilitat d’icorporar a Curtis al repartiment per a interpretar a la Dra. Kureha, una figura materna i mestre del metge dels Pirates del Barret de Palla, Tony Tony Choper. L’actriu va parlar anteriorment sobre com li agradaria interpretar el paper, ja que és una gran fan de One Piece.

Owens va explicar que el personal està “tractant de manifestar-ho” i que un cop acabi la vaga en curs de SAG-AFTRA, començarà a tenir “converses reals” amb Curtis i va assenyalar que el personal de la sèrie està “escrivint per a ella” en aquest moment.

“Tenim oportunitats per a fer especialistes en alguns rols, algunes regles que són molt importants i ha resultat que Jamie Lee Curtis és una fan de One Piece”, va afirmar Owens. “Tan aviat com va dir això, vam pensar, està bé, hem de intentar incloure-la a la sèrie. Què podem fer? I la Doctora Kureha, afortunadament, és un personatge que apareix en la nostre història i és un personatge perfecte per a Jamie Lee Curtis. Així que vam intentar començar a manifestar aquest somni nostre. Desprès de guanyar el seu Oscar, la sala de guionistes li vam enviar una figura de la Doctora Kureha amb una bonica nota que deia: “Felicitats per la seva estàtua, aquí hi ha un altre per a posar al costat seu. Espero poder parlar amb tu aviat”.

“Quan va publicar això, va despertar molt d’interès dels fans i ho vaig comentar. Estem tractant de manifestar-ho. Si, fins ara el SAG segueix en vaga, pel que no hi ha hagut converses reals. Però tan aviat com pugui, estic llest. La duré a sopar, parlarem d’això. Ho farem tot perquè en aquest punt estem escrivint per a ella; realment volem que vingui a jugar amb nosaltres en la segona temporada”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada