Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 13 d’octubre del 2023

'The Rocketeer'.


Segons The Wrap, el guionista i director de Sylvie’s Love, Eugene Ashe, ha signat per a escriure el pròxim reinici de Disney+ del film de superherois de 1991, The Rocketeer. Això es produeix després de més de dos anys des de que es va anunciar per primer cop el projecte.

El nominat al Globus d’Or, David Oyelowo, encara està assignat per a protagonitzar el reinici de The Rocketeer, el qual també produeix al costat de la seva esposa Jessica Oyelowo, com a part del seu acord de primera mà amb Disney. Abans de que Ashe abordes el projecte, es va contractar a Ed Ricourt per a escriure la seqüela, que segons s’informa, es centrarà en “un aviador retirat de Tuskegee que assumeix el rol de Rocketeer”.

Dirigit pel cineasta de Capità Amèrica: El Primer Venjador, Joe Johnston, el film original de 1991 es va basar en el personatge del còmic del mateix nom de Dave Steven. Seguia la història d’un jove pilot acrobàtic anomenat Cliff Secord, que es converteix en superheroi després de trobar un prototip de jetpack. El clàssic de culte va estar protagonitzat per Bill Campbell, Jennifer Connelly, Alan Arkin, Timothy Dalton i Paul Sorvino.

Tot i rebre crítiques positives, el film va tenir un recorregut a taquilla decebedor durant la seva estrena als cinemes. Sols va obtenir un ingrés d’un $46M aproximadament front un pressupost d’entre $35M i $40M.

Mortal Media de Blake Griffin i Ryan Kalil són els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada