Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 d’octubre del 2023

'Cyberpunk 2077 Live Action'


CD Projekt Red ha anunciat avui que s’associarà amb Anonymous Content per a desenvolupar un projecte d’acció en viu de Cyberpunk 2077.

Segons CD Projekt Red en un comunicat, el projecte es troba en una “etapa de desenvolupament molt inicial” i les companyies ara cerquen un guionista que “expliqui la història completament nova ambientada en el món de Cyberpunk 2077”.

Si bé es sap poc sobre el projecte per ara, CD Projekt Red va dir que es desenvoluparà “en estreta col·laboració” amb l’equip creatiu darrera de Cyberpunk 2077.

Anonymous Content és una empresa d’entreteniment global independent que té crèdits en diversos projectes. Més recentment, la companyia va aparèixer en els crèdits de la sèrie de Hulu, Saint X, la sèrie de AppleTV+, Shantaram protagonitzada per Charlie Hunnam i The Last Days of Ptolemy Gray protagonitzada per Samuel L. Jackson i Dominique Fishback, així com la segona temporada de Random Acts of Flyness de HBO.

Les pròximes sèries de la companyia inclouen la quarta temporada de True Detective protagonitzada per Jodie Foster, Time Bandits de AppleTV+ de Taika Waititi, Disclaimer de Alfonso Cuarón i Savant, protagonitzada per Jessica Chastain.

Abans d’aquest anunci, CD Projekt Red ja hauria tingut èxit adaptant el món de Cyberpunk 2077 a altres medis, concretament al món del anime per a l’exitosa sèrie de Netflix Cyberpunk: Edgerunners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada