Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 d’octubre del 2023

'Daredevil: Born Again'.


Després de la revisió creativa que ha patit la sèrie durant la seva producció, Daredevil: Born Again ha aconseguit un nou showrunner i dos directors amb experiència en l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

Des de The Hollywood Reporter han revelat que Dario Scardapane, qui anteriorment havia treballat en la sèrie de Marvel a Netflix, The Punisher i en la sèrie Jack Ryan (Tom Clancy), serà el nou showrunner de Daredevil: Born Again. A més a més, Justin Benson i Aaron Moorhead, els quals recentment han dirigit un episodi de la temporada 2 de Loki, s’han unit a la sèrie per a dirigir la resta d’episodis que queden per rodar.

A principis d’octubre, s’informava de que Daredevil: Born Again estava experimentant un “reinici creatiu significatiu” després de l’aturada de la producció arran de la vaga de WGA i SAG-AFTRA. Els escriptors principals Chris Ord i Matt Corman van ser acomiadats del projecte juntament amb els directors de la sèrie, mentre que certes escenes i episodis que ja estaven rodats es conservaran amb escenes gravades posteriors.

Ambdós personatges van fer el seu debut en el UCM el 2021. Kingpin va ser l’estrella convidada a la sèrie de Disney+ Hawkeye i Matt Murdock va aparèixer breument a Spider-Man: No Way Home. Cox també va aparèixer com estrella convidada en dos episodis de la sèrie She-Hulk: Attorney at Law, on va mostrar el seu costat més lleuger del heroi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada