Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 d’octubre del 2023

'The Alchemist'.

L’Alquimista (The Alchemist) de Paulo Coelho s’està adaptant a un llargmetratge escrit pel guionista de Enola Holmes, Jack Thorne.

Segons The Hollywood Reporter, Legendary Entertainment s’ha assegurat els drets cinematogràfics i televisius de The Alchemist, una novel·la que es va publicar per primer cop l’any 1988. Treballant amb Tristar Pictures, Legendary Entertainment ara ha recorregut a Thorne per a escriure el guió que adapti la novel·la a un llargmetratge.

Thorne va escriure el guió de Enola Holmes de 2020, protagonitzat per Millie Bobby Brown i Henry Cavill, al costat de la seqüela de 2022. Ha escrit diversos altres films al llarg de la seva carrera, que inclou Wonder de 2017, The Aeronauts de 2019 i The Secret Garden de 2020. A més a més, Thorne va ser showrunner de His Dark Materials, mentre també va escriure l’obra de teatre Harry Potter and the Crused Child.

Escrit originalment en portuguès, L’alquimista presenta als lectors a un jove pastor andalús anomenat Santiago. Després de tenir somnis recurrents de trobar tresors amagats dintre de les piràmides d’Egipte, Santiago deixa la seva llar i s’embarca en un viatge per a descobrir aquestes riqueses perdudes, mentre aprèn una mica més sobre la vida i sobre si mateix en el camí.

Laurence Fishburne va estar prèviament assignat per a dirigir una versió de The Alchemist que estava essent escrit per Scott McGehee i Dave Siegel. Idris Elba aparentment estava destinat a protagonitzar el film; tot i que les coses van fer un gir complicat quan PalmStar Media va comprar els drets de The Alchemist al 2016. Fishburne es va quedar associat al projecte durant un temps, però finalment el va abandonar el 2021.

Will Smith i Jada Pinkett Smith van anunciar el juliol de 2021 que estaven treballant amb Netter Films per adaptar The Alchemist a un llargmetratge; tot i això, aquest projecte també va fracassar.

Encara no s’ha anunciat cap director o una possible data d’estrena per a L’Alquimista de Legendary Entertainment i Tristar Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada