Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 31 d’octubre del 2023

'They Follow'.

Està oficialment en procés una seqüela de It Follows de 2014, amb l’estrella Maika Monroe i el director David Robert Mitchell llestos per a tornar per aquesta seqüela, titulat They Follow.

Des de The Hollywood Reporter informava de la notícia abans de que Neon utilitzés les xarxes socials per a confirmar amb un cartell previ del pròxim film. Segons la informació de THR, el film seguirà un cop més a Monroe com a Jay Height, tot i que no està clar exactament de que tractarà aquest cop el film.

A continuació podeu veure’n el cartell...

Estrenat originalment el 2014, It Follows va estar protagonitzat per Monroe i seguia al seu personatge Jay Height, mentre es perseguida per una força que sols ella pot veure després de tenir relacions sexuals amb el seu xicot. El film segueix els seus esforços per desempallegar-se de la presència, que sols pot mantenir-se a ratlla passant l’entitat a un altre persona.

El film va ser un petit èxit després de la seva estrena, recaptant $21.947.454, per un pressupost de $1,3M. Va obtenir grans elogis per la seva originalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada