Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 d’octubre del 2023

'Thanksgiving'.

S’ha publicat un nou tràiler ‘Red Band’ per al film Thanksgiving, el pròxim slasher nadalenc de Eli Roth.

Basat en un  tràiler simulat que Roth va crear per a Grindhouse de 2007, Thanksgiving és un nou slasher amb temàtica nadalenca que segueix a un assassí en sèrie anomenat John Carver.

A continuació podeu veure’n un nou tràiler i un cartell...

          

          


“Després de que un tumult del Black Friday acabés en tragèdia, un misteriós assassí inspirat en el Dia d’Acció de Gràcies atemoreix Plymouth, Massachusetts, el lloc de naixement de la infame festivitat”, diu la sinopsis oficial.

Thanksgiving està protagonitzat per Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Thomas Brooks, Nell Verlaque, Rick Hoffman, Gina Gershon, Tim Dillon, Gabriel Davenport, Tomaso Sanelli i Jenna Warren. La història prové de Roth i Jeff Rendell, amb Rendell escrivint el guió. Roth i Rendell també produeixen el film al costat de Roger Birnbaum.

Roth és conegut per dirigir Cabin Fever de 2002, Hostel de 2005, Hostel: Part II de 2007, The Green Inferno de 2013, Knock Knock de 2015 i The House with a Clock in its Walls de 2018. Ell i James Frey també han creat recentment Fright Krewe, una sèrie animada de terror de DreamWorks Animation que ara està en el servei de streaming de Hulu i Peacock.

En una entrevista recent amb ComingSoon, Roth va dir que ell i Rendell es van inspirar en altres slashers nadalencs (Halloween, Silent Night, Deadly Night, My Bloody Valentine, entre d’altres) per a crear un film de terror ambientat específicament en el Dia d’Acció de Gràcies.

Thanksgiving s’estrenarà als cinemes estatunidencs el 17 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada