Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 d’octubre del 2023

'The Life of Chuck'.

El rodatge de l’adaptació de la història de Stephen King per part de Mike Flanagan (La Caiguda de la Casa Usher), The Life of Chuck, començarà aquest mes.

Gulf Coast Media va publicar un article sobre la convocatòria de 1.000 extres d’uns 11 anys cap endavant per al film de Flanagan i assenyala que començarà a filmar-se el 16 d’octubre.

La Vida de Chuck es filmarà en diversos llocs dels comtats de Baldwin i Mobile de Alabama, i es necessitarà una gran quantitat d’extres per a “dues escenes de gran multitud”. El rodatge durarà unes quatre setmanes.

Serà la tercera adaptació de King per part de Flanagan, desprès de Gerald’s Game de 2017 i la seqüela de The Shining, Doctor Sleep de 2019. Flanagan també està supervisant l’adaptació cinematogràfica i televisiva de la meravellosa gran obra de King, The Dark Tower.

Flanagan ja ha escollit a Tom Hiddleston i Mark Hamill per al film, com a Chuck i Albie, respectivament.

La història es va publicar per primer cop com a part de If it Bleeds, una col·lecció de novel·les curtes que van aparèixer per primera vegada al 2020. El film és la segona basada en una història de la mateixa. El Telèfon del Sr. Harrigan va ser adaptat per l’escriptor i director John Lee Hancock el 2021 i estrenat a Netflix.

Mike Flanagan és una de les propietats més populars del terror amb sèries exitoses a Netflix com ara Midnight Mass i The Haunting of Hill House. La seva última sèrie, La Caiguda de la Casa Usher (també d’estrena a Netflix), està protagonitzada per Carla Gugino, Mark Hamill, Willa Fitzgerald, Kate Siegel, Henry Thomas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada