Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’octubre del 2023

'Deadpool 3'.


Segons les informacions, la data d’estrena de Deadpool 3 finalment es veurà alterada més enllà del Maig de 2024 degut a la vaga vigent del sindicat d’actors SAG-AFTRA.

Des de Deadline ens informen de que Deadpool 3 ja no s’estrenarà el proper 03 de Maig de 2024. Les fonts del mitjà assenyalen que inclús si la vaga finalitzés en poques setmanes, reprendre la producció a principis de 2024 no donaria el temps necessari a la seqüela per assegurar-se d’arribar per a la data de maig de 2024.

Dit això, les fonts també assenyalen que existeix una possibilitat remota de que Capità Amèrica: Un Nou Món Valent pugui avançar del 26 de Juliol al 03 de maig en substitució de Deadpool 3.

Deadpool 3 està escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Aquest serà el primer film de la franquícia Deadpool que s’estrenarà sota el paraigües de Marvel Studios, després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada