Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’octubre del 2023

'Kick-Ass reboot'.


Durant una aparició recent en la Comic Con de Nova York, el director Matthew Vaughn va confirmar que actualment està desenvolupant un reinici de Kick-Ass la seva popular franquícia de superherois. Vaughn també va revelar que cap dels personatges originals de les dues primeres entregues, inclosos Aaron Taylor-Johnson i Chloë Grace Moretz, tronaria per aquest reinici, però té la esperança de que tornin en futures entregues després del reinici.

Kick-Ass va canviar la percepció que la gent tenia d’un film de superherois. Ho farem de nou”, va dir Vaughn (via EW). “Cap dels altres personatges de Kick-Ass estarà en el reinici, tot i que ens agradaria tenir-los de nou després del reinici. Realment no puc parlar d’això ara, però és divertit!

En una entrevista a part amb ComicBook.com, Vaughn va oferir detalls sobre el projecte, revelant que possiblement podria començar producció l’any que ve. “Farem un reinici de Kick-Ass el any vinent, però és total...és com...és tant valent com el primer però totalment diferent i reflectint més els temps que estem”.

Kick-Ass es basa en la sèrie de novel·les gràfiques del mateix nom de Mark Millar i John Romita Jr. La franquícia de superherois amb classificació R va començar el 2010 i va estar protagonitzada pel guanyador d’un Globus d’Or, Aaron Taylor-Johnson com el justicier protagonista. La primera entrega va presentar a Dave Lizewski (Taylor-Johnson), un adolescent amant dels còmics que decideix convertir-se en superheroi tot i no tenir poders. Després de que una primera missió difícil el du a substituir alguns dels seus ossos amb metall, desenvolupa una alta tolerància al dolor.

A més de Taylor-Johnson, la franquícia Kick-Ass també va estar protagonitzada per Chloë Grace Moretz com a Mindy Macready/Hit-Girl, Christopher Mintz-Plasse com a Chris D’Amico/Red Mist, Nicolas Cage com a Damon Macready/Big Daddy, Evan Peters com a Todd Haynes, Jim Carrey com a Sal Bertolini/Coronel Stars i Stripes, John Leguizamo com a Javier, Daniel Kaluuya com a Black Death, Iain Glen com a Ralph D’Amico, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada