Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’octubre del 2023

'Daredevil: Born Again'.


Daredevil: Born Again està travessant un “reinici creatiu significatiu” després d’acomiadar als seus escriptors i directors de la sèrie.

Segons una informació recent de The HollywoodReporter, el pròxim Daredevil: Born Again del UCM està experimentant un “reinici creatiu significatiu” després de que els escriptors principals, Chris Ord i Matt Corman hagin estat acomiadats silenciosament del projecte el passat mes de setembre. Als directors de la sèrie també se’ls va encomanar de marxar, el que significa que el estudi ara està cercant un nou equip creatiu.

Anunciat el maig de 2022, Daredevil: Born Again és part de la fase cinc del UCM. La primera temporada constarà de 18 episodis i compta amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin. També hi haurà el retorn de Jn Bernthal com a Frank Castle/Punisher. A ells se’ls uneix Sandrine Holt com a Vanessa Fisk, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston i Nikki M. James.

Ambdós personatges van debutar en el Univers Cinematogràfic de Marvel el 2021, amb Kingpin com estrella convidada en la sèrie Hawkeye i Matt Murdock apareixent breument a Spider-Man: No Way Home. Cox també ha aparegut recentment com a estrella convidada en dos episodis de She-Hulk: Attorney at Law, on va poder mostrar un nou costat del heroi.

L’article de THR assenyala que la versió de la sèrie de Ord i Corman era molt diferent de les tres temporades anteriors que es van estrenar a Netflix. Segons les fonts, Daredevil: Born Again suposadament funcionava com una sèrie d’advocats, en el que Cox no es posava el vestit de Daredevil fins el quart episodi. S’havia filmat menys de la meitat de la primera temporada quan van acomiadar a Ord i Corman.

Els dos guionistes encara consten com a productors de la sèrie. Algunes de les escenes i episodis en els que van treballar es quedaran a la sèrie, tot i que es provable que s’afegeixin reagravacions addicionals.

Marvel, ara planifica realitzar canvis concrets en la forma en que aborda les seves sèries de televisió, contractant showrunners en lloc de dependre de executius cinematogràfics per a guiar projectes. Aquests showrunners començaran a escriure episodis pilot (en lloc de que el estudi doni llum verda a tota la sèrie des del principi) i ensenyaran bíblies per a possibles projectes de televisió.

“[showrunners són] un terme amb el que no sols ens sentim còmodes si no que també hem aprés a adoptar”, va dir Winderbaum. “Necessitem executius que es dediquin a aquest mitjà, que es centrin en el streaming, en la televisió”.

Encara no s’ha fixat data d’estrena per a Daredevil: Born Again.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada