Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 11 d’octubre del 2023

'The Spiderwick Chronicles'.


La sèrie cancel·lada de Spiderwick Chronicles de Disney, ha trobat una nova llar en el servei de streaming Roku.

El novembre de 2021, Disney va anunciar que havia donat llum verda a una sèrie d’acció en viu de Spiderwick Chronicles basada en els llibres més venuts de Tony DiTerlizzi i Holly Black. El projecte va entrar en producció el setembre de 2022 i va completar el seu rodatge a principis de 2023; tot i això Disney va decidir no seguir endavant amb la sèrie de vuit episodis el mes d’agost d’enguany per motius de reducció de despeses.

La sèrie, produïda per Paramount Television Studios i 20th Television, ara ha estat adquirits per Roku. S’espera que s’estreni a The Roku Channel a principis de l’any vinent.

“És un honor portar The Spiderwick Chronicles, una espectacular història plena d’aventures protagonitzat per Christian Slater i Joy Bryant, exclusivament a The Roku Channel”, va dir Brian Tannenbaum, cap d’originals de Roku Media. “Estem neguitosos per presentar aquesta sèrie exquisidament dissenyada, imaginada per un equip creatiu de talla mundial, a milions de stremers”.

Nicole Clemens, presidenta de Paramount Television Studios i Paramount+ Original Scripted Series, va afegir: “Estem encantats de que The Spiderwick Chronicles hagi trobat una nova llar i volem agrair a The Roku Channel per la seva apassionada associació. El nostre showrunner Aron Eli Coleite ha creat una sèrie preciosa farcida de tot l’encant que va fer que els llibres fossin tant estimats, i estem neguitosos perquè el públic conegui aquests meravellosos personatges”.

“La sèrie segueixen a la família Grace, els germans bessons Jared i Simon, la seva germana Mallory i la seva mare Helen, mentre es muden a Nova York, Michigan i a la seva ruïnosa llar ancestral”, es pot llegir a la sinopsis oficial de la sèrie. “A l’arribar, la família no sols descobreix misteris amagats dintre de la finca Spiderwick del seu besavi, sinó que també descobreixen un món secret i fantàstic que els envolta”.

Al costat de Slater i Bryant, la sèrie està protagonitzada per Lyon Daniels com a Jared Grace, Noah Cottrell com a Simon Grace, Mychala Lee com a Mallory Grace i Joy Bryant com a Helen Grace, amb Christian Slater interpretant al malvat ogre Mulgarath. Jack Dylan Grazer també posa veu a un personatge anomenat Thimbletack.

Els dos primers episodis de la sèrie estan dirigits per Kat Coiro. Coiro també n’és productora executiva al costat de Coleite, DiTerlizzi, Black, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch i Grace Gilroy.

The Spiderwick Chronicles s’estrenarà a principis de 2024 al canal Roku.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada