Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’octubre del 2023

'Spellbound'.

Segons Deadline, la fantasia animada de Skydance Animation, Spellbound, que du molt de temps en desenvolupament, s’ha traslladat oficialment a una nova llar de servei de streaming, en aquest cas a Netflix. Això es produeix després de més de dos anys des de que Apple Studios adquirís els drets del projecte farcit d’estrelles. Això es produeix després de que Skydance Animation signes un nou acord de desenvolupament amb Netflix, després de la finalització del seu contracte amb Apple.

A més a més de Spellbound, tota la llista de films animats existents de Skydance ara faran el seu debut a Netflix. Això inclou el film de comèdia d’amics Pookoo, el qual la seva estrena ara està programat per al 2025. Mentre tant, Spellbound estarà disponible per al servei de streamig al 2024, exclusivament a Netflix.

Spellbound és un musical animat que segueix la història d’una jove que ha de trencar l’encanteri que ha dividit el seu regne en dos. Compte amb les veus de Rachel Zegler com la Princesa Ellian, Nicole Kidman com la Reina de Lumbria, Javier Bardem com el Rei Solon, John Lithgow com el Ministre Bolinar, assessor real, Jenifer Lewis com la Ministra Nazara Prone, Nathan Lane i André De Shields com els Oracles del sol i la lluna i Jordan Fisher com el jove nòmada Callan.

El film està dirigit per Vicky Jenson (Shrek) a partir d’un guió coescrit per Lauren Hynek i Elisabeth Martin (Mulan), al costat de Linda Woolverton (El Rei Lleó). Inclou musica del compositor guanyador d’un Oscar, Alan Menken, que el reuneix amb col·laboradors de tota la vida i companys guanyadors del Grammy, el lletrista Glenn Slater i l’ex president de Walt Disney Music, Chris Montan, els quals van treballar junts a La Sireneta i Enredats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada