Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 9 d’octubre del 2023

'Frankenstein'.

Christoph Waltz s’uneix al repartiment de Frankenstein de Guillermo del Toro, el qual començarà rodatge a principis de 2024.

En una entrevista recent amb Collider, del Toro va anunciar que Waltz desenvoluparia un paper al costat de Andrew Garfield, Mia Goth i Oscar Isaac en el seu pròxim film de Frankenstein. Del Toro també va confirmar que el film entraria en producció al febrer de 2024.

“Estic realitzant Frankenstein”, va dir del Toro. “Estem treballant en això. Començarem a rodar al mes de febrer i és un film que he volgut realitzar durant 50 anys des de que vaig veure el primer Frankenstein. Vaig tenir una epifania i és bàsicament un film que va requerir molt creixement i moltes eines que no podia haver fet fa 10 anys. Ara sóc prou valent o prou boig o quelcom així i ho abordarem. Són Oscar Isaac, Andrew Garfield, Christoph Waltz, Mia Goth i estrem treballant en això”.

Waltz i del Toro van col·laborar anteriorment a Pinocho de Guillermo del Toro de 2023, on Waltz va posar veu al personatge del Conde Volpe. Waltz també és conegut per protagonitzar Inglorious Basterds de 2009, Django Unchained de 2012, Spectre de 2015, Alita: Battle Angel de 2019 i The French Dispatch de 2021.

Frankenstein de Del Toro ha estat en desenvolupament durant algun temps i sembla una combinació perfecte per al director, qui sempre ha explorat el món del terror en molts dels seus films. Actualment no està clar si la seva versió de la icònica història de Mary Shelley s’establirà com una peça d’època o serà una història moderna, ni qui interpretarà al Doctor Frankenstein i la seva creació. Tot i això, es parla de que Mia Goth està interessada en el paper del interès amorós del Doctor Frankenstein.

A més de dirigir, del Toro està escrivint el guió de la seva nova versió de Frankenstein i produint al costat de Gary Ungar. Alexandre Desalt composa la partitura.

Encara no s’ha fixat una data d’estrena per al Frankenstein de Del Toro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada