Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 d’octubre del 2023

'Ocean's Eleven Prequel'.


Recent sortits del èxit de Barbie, Margot Robbie i Ryan Gosling tornaran a formar tàndem per a protagonitzar la preqüela de Ocean’s Eleven. Els detalls segueixen essent escassos a més de que Jay Roach dirigirà el projecte i LuckyChap Entertainment de Robbie produirà. Tot i això, Josey McNamara, un dels cofundadors de LuckyChap, va avançar que la preqüela honrarà la franquícia.

“Realment no puc avançar molt, però crec que simplement estem tractant de fer el correcte amb la franquícia”, va dir McNamara a GamesRadar+ en el BFI London Film Festival. “Estic emocionat de que la gent ho experimenti quan estigui llest”.

Robbie i Gosling van ser elogiats per la seva química interpretant a Barbie i Ken, una de les moltes raons per les que el film ha recaptat més de $1.400M. McNamara espera que la col·laboració Robbie-Gosling continuï en els pròxims anys.

“Són meravellosos junts”, va afegir McNamara. “Quants més projectes, inclús fora d’això, puguem fer que realitzin, seria increïble”.

La preqüela serà en part un robatori i en part una història d’amor ambientada en la Europa dels anys 60’s en el Gran Premi de Mònaco. Roach ho va descriure com una “història d’amor èpica a la manera antiga, una aventura disfressada de robatori”, en una entrevista amb AP News.

“Segueix essent un film de robatoris, però en gran mesura és una història d’amor”, va dir Roach. “I ambdós ens hem inspirat en Hitchcock, Enxampar a un Lladre, però també en Notorius. Sols vol ser un gran, gran, ja saps, espectacle cinematogràfic. Encara no ens hem sincronitzat del tot sobre quin és el pressupost adequat”.

La preqüela sense títol de Ocean’s Eleven estarà dirigit per Jay Roach a partir d’un guió escrit per Carrie Solomon. El projecte està essent produït per Gary Ross, Josey McNamara, Michelle Graham , Tom Ackerley i Olvia Milch.

El film original de 1960 va estar dirigit per Lewis Milestone. Va estar protagonitzat per Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford i Joey Bishop. El film també va estar protagonitzat per la veterana actriu guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or, Angie Dickinson.

A principis de la dècada dels 2000, Steven Soderbergh va dirigir la nova versió de Ocean’s Eleven, la trilogia inicial va estar protagonitzada per Geroge Clooney, Matt Damon, Brad Pitt i Julia Roberts. Al 2018, es va estrenar un film derivat titulat Ocean’s 8. Aquest film, del director Gray Ross, es va centrar en una colla de lladres composta exclusivament per dones i liderada per la cosina de Danny Ocean. El film va estar protagonitzat per Sandra Bullock, Cate Balnchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling i Awkwafina. Ocean’s 8 no tenia cap connexió amb la triologia principal de Soderbergh, tret de l’esment de Danny Ocean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada