Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 d’octubre del 2023

'Trick'r Treat 2'.


Michael Dougherty diu que Trick’r Treat 2 encara està en “desenvolupament actiu” i presentarà un nou enemic per a Sam. 

Parlant amb Collider després de la projecció de Trick’r Treat, Dougherty va oferir una actualització sobre la tant esperada seqüela del icònic film de terror de Halloween estrenat l’any 2007.

“Diré això, perquè ho vàrem dir l’any passat en la projecció de Beyond Fest, la seqüela està en desenvolupament actiu amb Legendary”, va dir Dougherty. “M’atreveixo a dir que tenim diversos esborranys de guió. Vaig dur de nou al mateix artista de guions gràfics que he anomenat abans, Simeon Wilkins, pel que també tenim una pila de guions gràfics i una bona quantitat d’art conceptual realitzat per Breehn Burns. Així que avança poc a poc. Espero parlar amb Legendary. Han estat meravellosos, com grans col·laboradors. Però gran part d’això és qüestió de temps i com sabeu, acabem de sortir d’una vaga, pel que el següent pas, amb els dits creuats, seria analitzar el pressupost, per descomptat, la cronografia i tota la resta. Però tenim un guió realment genial per a una seqüela. I he dut al meu guionista de Krampus per a que ho fes amb mi. Així que Zach Shields i Todd Casey, fan Krampus amb mi, també m’han ajudat a escriure Trick’r Treat Part 2”.

Dougherty va aclarir que Trick’r Treat Part 2 és sols un títol provisional per al film en aquest moment; tot i això, va afegir que introduirà “un enemic adequat per a Sam que li donaria a Brian Cox una oportunitat per a competir”.

Quan se li va preguntar si altres personatges de Trick’r Treat 2 a més de Sam podrien tornar per a la seqüela, Dougherty va dir: “Tot és possible, però definitivament prefereixo recolzar-me en la idea de que cada seqüela seria independent. Això portaria a un nou repartiment de personatges, essent Sam el més consistent entre tots ells”.

Els rumors que envolten a Trick’r Treat 2 van sorgir per primer cop després de l’estrena de Trick’r Treat. En un punt, es va anunciar una seqüela, tot i això, no va succeir mai després d’un canvi en la directiva de Legendary Pictures. Parlant a Beyond Fest el 2022, Dougherty va dir que, si bé el estudi no havia donat llum verda oficialment en aquest moment, Trick’r Treat 2 finalment estava en “desenvolupament molt actiu”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada