Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 27 d’octubre del 2023

'The Life of Chuck'.

En el seu compte de X, el director de Doctor Sleep, Mike Flanagan, va presentar oficialment als actors que s’uneixen al repartiment de The Life of Chuck, que estarà protagonitzat per Tom Hiddleston i Mark Hamill.

A més a més de Hiddleston i Chiwetel, el cineasta va donar la ben vinguda a la incorporació d’un nou grup de membres del repartiment amb els que treballarà per primer cop, inclosos Matthew Lillard (Scream), Mia Sara (Ferris Bueller’s Day Out), Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), Trinity Jo-Li Bliss (Avatar: The Way of Water), Q’orianka Kilcher (Yellowstone), Antonio Raul Corbo (Brooklyn Nine-Nine) i David Dastmalchian (The Suicide Squad), amb els nouvinguts Taylor Gordon i Benjamín Park.

Completen el conjunt alguns col·laboradors de Flanagan des de fa molt de temps Kate Siegel, Carl Lumbly, Annalise Basso, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Matt Biedel, Sauriyan Sapkota, Michael Trucco, Violet McGraw, Saidah Arrika Ekulona, Molly Quinn i l’estrella de A Nightmare on Elm Street, Heather Langenkamp.

“El film examina l’existència del seu personatge Charles Krantz al revés, començant amb la seva mort als 39 anys a causa d’un tumor cerebral i acabant amb la seva infància en una casa que es creu que està encantada” es pot llegir en la sinopsis.

The Life of Chuck és una de les tres històries interconnectades de la novel·la de King de 2020, I fit Bleeds. Estarà dirigit per Flanagan, millor conegut pel seu treball en les aclamades sèries de televisió de Netflix: The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor i The Fall of the House of Usher. L’adaptació està escrit i produït per Flanagan sota el seu segell Intrepid Pictures, amb QWGmire finançant i produint el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada