Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de gener del 2024

'A Complete Unknown'.


Segons Deadline, el nominat al Oscar Edward Norton s’unirà oficialment a Timothée Chalamet en el pròxim film biogràfic de Bob Dylan de Searchlight Pictures, A Complete Unknown.

Norton substituirà a l’estrella de Doctor Strange, Benedict Cumberbatch, per al paper del cantant de folk estatunidenc Peter Seeger. Cumberbatch va abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda. La producció del drama biogràfic musical està programat per a començar aquest estiu a Nova York.

A Complet Unknown (anteriorment titulat Going Electric) estarà dirigit per James Mangold (Logan) a partir d’un guió escrit per Jay Cocks. Chalamet s’ha compromès a interpretarà a Bob Dylan des de 2020. En una entrevista anterior, l’actor de Wonka va confirmar que va reclutar a l’equip de Elvis de Austin Butler per a ajudar-lo a preparar-se per al pròxim film biogràfic. El film també estarà protagonitzat per Elle Fanning com Sylvie Russo, “l’interès amorós de Dylan a principis dels anys 60, una estudiant universitària i artista”.

El film narra el ascens de Bob Dylan en la música folk i la seva sobtada transició al rock ‘n’ roll. La història també veurà la interacció de Dylan amb llegendes de la música dels 60’s, com Joan Baez i Peter Seeger. Searchlight Pictures també té els drets de la música de la icona de la cultura del pop. Compte amb la producció executiva de Dylan al costat de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, qui és el manager de Dylan des de fa molt de temps, també ha signat com a productor amb Mangold, Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertainment Group, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company també produiran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada