Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de gener del 2024

'The Batman: Part II'.


Poc més de dos anys després de que el film fes el seu debut a la gran pantalla, una informació suggereix que la data d’inici de rodatge de The Batman: Part II s’ha fixat per a la seqüela de DC.

World of Reel ha dit que The Batman: Part II començarà filmació el pròxim mes d’agost i la data límit per a la presentació de guió serà el mes de febrer. El rumor es va informar originalment el passat desembre, tot i que ha tornat a sortir a dia d’avui.

La data d’estrena de la tant esperada seqüela segueix essent el 03 d’octubre de 2025, tot i que la informació de World of Reel assenyala que això podria canviar en un futur.

Poc es sap del argument de The Batman: Part II fins ara, tot i que Robert Pattinson tornarà a interpretar a Bruce Wayne/Batman. Tot i que el primer film va fer un avanç del Joker i va deixar a Enigma amb vida a Arkham, pel que un o ambdós d’aquests antagonistes icònics podrien tronar. El mes passat, el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va desacreditar un rumor sobre quins podrien ser els malvats de la seqüela, així com la possible presentació de Dick Grayson/Robin.

El primer film, The Batman, va estar protagonitzat per Pattinson com a Bruce Wayne/Batman, Zoë Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano com a The Riddler, Jeffrey Wright com a James Gordon, John Turturro com a Carmine Falcone, Peter Sarsgaard com a Gotham D.A. Gil Colson, Andy Serkis com a Alfred Pennyworth i Colin Farrell com a Oswald Cobblepot/Pingüí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada