Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de gener del 2024

'Thunderbolts'.


L’estrella de The Bear, Ayo Edebiri, ha abandonat el pròxim film de Marvel Studios, Thunderbolts i un altre actriu ha ocupat el seu lloc.

Des de Deadline ens informen de que Edebiri ha abandonat la producció de Marvel Studios degut a un conflicte d’agendes. Aquesta és la mateixa raó per la que també fa unes setmanes era l’actor Steven Yeun qui abandonava el projecte, ja que la producció s’ha endarrerit degut a les vagues de la industria del entreteniment l’any passat.

El mitjà també ha informat que Geraldine Wiswanathan de The Beanie Bubble ha signat per a substituir a Edebiri en el film, la que la converteix en la segona substitució abans de l’inici de rodatge després de que Lewis Pullman s’unís al repartiment la setmana passada.

El film estarà dirigit per Jake Schreier, el qual la seva trajectòria com a director no és molt extensa, ja que sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada el 2021 de Magnificent Coloring World Tour de Chance the Rapper.

Durant el panell de Marvel Studios de la D23 de 2022, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va revelar que el repartiment del pròxim film de Thunderbolts, seria un equip compost principalment per súper malvats i antiherois. Inclou a Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan). També s’ha confirmat que Harrison Ford apareixerà en el film com a Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada