Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de gener del 2024

'Colman Domingo as Kang the Conqueror?'.

A principis d’aquesta setmana, va sorgir el rumor de que l’estrella de Fear the Walking Dead, Colman Domingo, és el preferit per a substituir a Jonathan Majors com a Kang the Conqueror. (via comicbookmovie) 

L’estrella de Loki va ser acomiadat del paper després de ser declarat culpable d’un càrrec d’agressió en tercer grau i assetjament agreujat en segon grau per un jurat de Nova York.

Ara, s’ha tornat viral una entrevista ressorgida de 2022 en la que Domingo expressa el seu desig d’interpretar a un malvat en el UCM.

“Quan es tracte de Marvel i DC, penso: ‘Crec que ja estic llest’, va dir el actor.

“Estic entrenant, en forma, crec que vull interpretar a un malvat. Sols vull ser el malvat. No vull ser el bo. De fet, vull fer un treball brut i realment desagradable”.

La resposta a la possibilitat de que Domingo interpreti a Kang ha estat aclaparadorament positiva i si Marvel Studios està realment compromès amb que el malvat sigui el gran mal d’aquesta saga, llavors és difícil pensar en algú millor per enfrontar-se als herois més poderosos de la Terra a Avengers 5 i Avengers: Secret Wars.

Ha estat un any molt ocupat per a Domingo; a més a més de posar veu a films com Transformers: Rise of the Besats i Ruby Gillman, Teenage Kraken, també ha rebut elogis generalitzats amb papers com Sing Sing, The Color Purple i Rustin.

Es creu àmpliament que la planificació original era que Kang el Conqueridor de Ant-Man and the Wasp: Quantumania tornés com a Beyonder.

Recentment, hem escoltat que la idea és que Kang passi a un segon pla i no troni fins a Secret Wars. És difícil dir si Marvel Studios reconeixerà la refundació del personatge, encara que podria dir-se que seria més senzill per a Domingo aparèixer com una variant de Kang més antiga i definitiva que ha eliminat a les seves variants menors (una tasca difícil quan estan totes en el mateix lloc en el Consell de Kangs).

Actualment, Avengers 5 està programat per arribar als cinemes el 01 de maig de 2026, seguit de Avengers: Secret Wars el 07 de maig de 2027.

A continuació, podeu veure la seva resposta en una entrevista que li van fer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada