Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Thunderbolts'.


L’estrella del Univers Cinematogràfic de Marvel, Sebastian Stan, ha revelat quan començarà la producció de la pròxima pel·lícula de Thunderbolts.

En una entrevista per a Variety, Stan va parlar sobre treballar amb Marvel Studios i va assenyalar que estarà filmant en “un mes més o menys”. L’actor també va parlar sobre les recents dificultats de taquilla de la companyia abans d’elogiar l’experiència de treballar en pel·lícules de Marvel.

“Estic emocionat. Tornaré bàsicament en un mes més o menys. M’ho vaig perdre. És un gran repartiment”, va afirmar Stan. “La mitjana de batre és tant alt que és difícil aconseguir tot d’immediat. Sempre ha estat una gran experiència. Amb aquest en particular, crec que hi ha moltes coses bones”.

El film estarà dirigit per Jake Schreier, el qual la seva trajectòria com a director no és molt extensa, ja que sols ha treballat en Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Magnificent Coloring World Tour de Chance the Rapper.

Durant el panell de Marvel Studios de la D23 de 2022, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va revelar que el repartiment del pròxim film de Thunderbolts, seria un equip compost principalment per súper malvats i antiherois. Inclou a Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan). També s’ha confirmat que Harrison Ford apareixerà en el film com a Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada