Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de gener del 2024

'Dead by Daylight'.


El productor de Blumhouse, Ryan Turek, ha parlat sobre la pròxima adaptació cinematogràfica del videojoc de terror multijugador Dead by Daylight.

Parlant en una entrevista amb Collider, Turek, qui ha supervisat el terror de Five Nights at Freddy’s i Halloween, va parlar sobre diversos projectes futurs de Blumhouse i quan li van preguntar que era el que més l’entusiasmava a Blumhouse i va dir que estava preparant un film per aquest 2024 i que potser no estigui al radar de la gent. Turek es va afanyar a dir que la pròxima adaptació d’un joc de terror potencialment gran.

Diré que un dels projectes en els que estic treballant activament és Dead by Daylight, que és l’adaptació d’un joc que existeix des de fa uns set anys. Ho veig com la celebració del horror que és el videojoc en si”.

L’èxit de Five Nights at Freddy’s clarament ha assentat les bases per a una adaptació del èxit multijugador de Behavoir Interactive.

“El que hem aprés de Five Nights at Freddy’s és, òbviament, dirigir-nos cap als fans i fer una adaptació del videojoc per als fans”, va dir Turek abans d’assenyalar que ell mateix és un gran fan del videojoc. “Sóc un gran fan de Dead by Daylight. Vaig jugar, tot i que prefereixo jocs més nous com Alan Wake 2 i vaig dir: ‘Deixa’m jugar un xic de Alan Wake 2 aquesta nit...Eh, vaig entrar a Dead by Daylight i jugaré al assassí aquesta nit’. Estic molt entusiasmat amb això i estem reflexionant creativament sobre quin és el camí cap a ell”.

A Dead by Daylight, el joc veu a un equip de quatre supervivents intentar escapar d’un assassí controlat pel jugador. El joc ha acumulat una impressionant quantitat de IP (Intellectual Property) de terror al llarg del anys amb assassins com Chucky, Alien’s Xenomorph, Freddy Krueger, Michael Myers i Albert Wesker de Resident Evil. Altres col·laboracions inclouen Stranger Things i una aparició d’un supervivent molt meta de Nicholas Cage.

La data d’estrena del film de Dead by Daylight no està encara confirmada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada