Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de gener del 2024

'Michael'.


S’ha donat a conèixer la data d’estrena de Michael, el molt esperat film biogràfic de Michael Jackson de Lionsgate i dirigit per Antoine Fuqua.

El pròxim film protagonitzat per Jaafar Jackson s’estrenarà als cinemes el 18 d’abril de 2025, pel que falta poc més d’un any i tres mesos per a la seva estrena. La producció començarà el pròxim 22 de gener.

“Michael Jackson va ser sens dubte un dels millors artistes de tots els temps”, va afirmar Adam Fogelson, president de Lionsgate Motion Picture Group. “El seu impacte en la música, el vídeo, l’art, la moda, la cultura (y molt més), va ser extraordinari i segueix essent profundament rellevant. No puc esperar que el públic pugui veure aquest film als cinemes de tot el món el pròxim any”.

“Em sento molt honrat de comptar la història de Michael”, va dir el productor Graham King. “Ha estat un llarg viatge i estic emocionat de que el film mostri al públic de tot el món una perspectiva de Michael mai abans vist”.

Michael estarà dirigit per Antoine Fuqua a partir d’un guió escrit pel tres vegades nominat al Oscar, John Logan. Estarà protagonitzat per Jaafar Jackson, nebot del propi Michael Jackson.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la sinopsis de film. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

Michael Jackson és considerat un dels millors artistes musicals de tots els temps i és millor conegut per una sèrie de cançons icòniques que inclouen ‘Thriller’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’, entre d’altres. Al llarg de la seva vida, Jackson va guanyar innombrables premis i va ser inclòs en el Saló de la Fama del Rock and Roll, entre altres fites. El 2009 va finar a l’edat de 50 anys degut a una aturada cardíaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada