Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'What if...? Season 3'.

Marvel Studios ha publicat un nou lot de imatges per a la tercera temporada de What if...?, que avança el debut del Capità Amèrica de Sam Wilson en forma animada.

Les noves imatges arriben a través d’un nou tuit de Marvel, qui va agrair als fans per veure la segona temporada recentment estrenada de la sèrie animada. Al agrair als fans, també van compartir un cop d’ull a la tercera temporada, inclòs el Capità Amèrica de Sam Wilson, Red Guardian i el Soldat d’hivern i Ant-Man.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les imatges de la tercera temporada...




“El Vigilant continua el viatge com el nostre guia a través del vast multivers, presentant cares noves i familiars en tot l’Univers Cinematogràfic de Marvel”, es pot llegir en la sinopsis de la temporada 2. “La sèrie d’antologia animada qüestiona, re-visita i retorça moments cinematogràfics clàssics de Marvel amb un repartiment de veus increïble que inclou una gran quantitat d’estrelles que repeteixen els seus papers icònics”.

What if...? prové del escriptor principal A.C. Bradley i del director Bryan Andrew, els quals en són productors executius. Mentre que la temporada 1 va cobrir esdeveniments de la Saga del Infinit, la temporada 2 adapta històries i presenta personatges de la fase 4 del Univers Cinematogràfic de Marvel. La sèrie està protagonitzada per Jeffrey Wright com la veu de El Vigilant.

Les dues primeres temporades de What if...? estan disponibles en el servei de streaming de Disney+. Encara no hi ha data per a l’estrena de la tercera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada