Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 31 de gener del 2024

'Mercy'.

Chris Pratt protagonitzarà el nou film de ciència-ficció de Timur Bekmambetov, Mercy.

Segons Deadline, Amazon MGM Studios ha adquirit els drets de Mercy, un nou film de ciència-ficció ambientada en un món futurista en el que Pratt interpretarà a un detectiu acusat d’un crim que després haurà de demostrar la seva innocència.

El film està escrit per Marco van Belle, mentre que Charles Roven produirà.

Pratt i Bekmambetov van treballar junts a Wanted de 2008, que també va estar protagonitzat per James McAvoy, Angelina Jolie i Morgan Freeman.

“Amazon és el soci ideal per a explicar aquesta història crucial sobre el futur desafiat per la intel·ligència artificial i per encarar aquesta conversació amb una amplia audiència”, va dir Bekmambetov. “Estic feliç de reunir-me amb Pratt en aquest projecte, qui, des de l’estrena de Wanted, s’ha convertit en un dels actors més taquillers dels nostres temps. Col·laborar amb Chuck Roven ens ajudarà a crear una experiència cinematogràfica èpica”.

Bekmambetov també és conegut per dirigir Day Watch de 2006, -la molt subestimada- Abraham Lincoln: Vampire Hunter de 2012, Ben-Hur 2016, entre d’altres.

Pratt també ha treballat abans amb Amazon MGM Studios, ja que va protagonitzar The Tomorrow War, que es va estrenar a Prime Video el 2021 i també encapçala la sèrie de televisió The Terminal List en el servei de streaming.

Mercy tindrà una estrena cinematogràfica mundial de la mà de Amazon MGM Studios.

“Des del moment en que Chuck Roven ens va dur Mercy i vam llegir el guió de Marco van Belle, vam saber que el film estava destinat a la gran pantalla”, va dir Jennifer Salke de Amazon MGM Studios. “A mesura que la nostra relació amb Chris Pratt amb The Terminal List i The Tomorrow War continua estenent-se a través del cinema, estem neguitosos per veure’l donar-li vida a aquesta història plena d’acció, guiada per Chuck i la visió del director Timur Bekmambetov. No podríem imaginar una millor estrella i un millor equip cinematogràfic per executar i oferir el que segurament serà un viatge apassionant i emocionant i esperem que el públic pugui experimentar-ho als cinemes”.

Mercy encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada