Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de gener del 2024

'How to Train Your Dragon'.


Gerard Butler reprendrà el seu paper de Estoic el Vast en el pròxim remake live-action de Com Ensinistrar el Teu Drac.

Des de Deadline, ens informen de que Butler interpretarà la versió d’acció real de Estoic el Vast, el pare del protagonista de la franquícia, Singlot. L’actor va posar veu al personatge en els tres films animats, el que significa que haurà realitzat el paper tant en mitjans animats com en acció real. Butler s’uneix a Mason Thames i Nico Parker en aquest remake, els quals interpretaran a Singlot i Astrid, respectivament.

Com Ensinistrar el Teu Drac està produït per Marc Platt Productions i distribuït per Universal Pictures. Dean DeBlois, escriptor i director dels tres films animats, també en serà el escriptor i director d’aquest remake.

La franquícia de Com Ensinistrar el Teu Drac es basa en la sèrie de llibres infantils del mateix nom de Cressida Cowell. La història original de Cowell es centrava en Singlot, un jove aspirant a inventor que vol enorgullir al seu pare viking convertint-se en un caçador de dracs. Les coses no surten segons lo planificat quan Singlot es troba inesperadament formant un vincle amb un drac Furia Nocturna.

Després del èxit de 2010, li van seguir dues seqüeles més que van rebre elogis de la crítica en diverses nominacions al Oscar, inclòs Millor Film d’Animació. Els films animats van comptar amb les veus de Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Craig Ferguson, Jonah Hill, Kristen Wiig, Cate Blanchett, Kit Harington, entre d’altres. La franquícia ha estat un èxit de taquilla, amb una recaptació total entre els tres films de $1.640.997.582.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada