Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de gener del 2024

'M3GAN 2.0'.


El productor de Blumhouse, Ryan Turek, ha confirmat que la seqüela de la nina assassina M3GAN 2.0 ja està en desenvolupament en el estudi de terror.

Turek estava parlant amb Collider sobre tot lo relacionat amb Blumhouse, amb la mirada al futur dels creadors d’èxits de terror.

Quan se li va preguntar a Turek sobre el desenvolupament de les seqüeles de dos dels recents èxits de terror de Blumhouse, M3GAN i The Black Phone, va confirmar que el primer es trobava en les primeres etapes de producció.

M3GAN 2.0 està en marxa. No hem començat a gravar ni res semblant. El nostre objectiu és la data d’estrena fixada per gener”, va dir Turek i després va centrar la seva atenció a The Black Phone 2, que està una mica més lluny. “I The Black Phone 2, no hi ha res més que pugui dir en termes de moviment”.

A M3GAN, una jove anomenada Gemma (Allison Williams, Get Out) de sobte es converteix en la cuidadora de la seva neboda orfe de 8 anys, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), la insegura i no preparada Gemma per a ser mare. Sota una intensa pressió en el treball, Gemma decideix emparellar el seu prototip M3GAN amb Candy en un intent de resoldre ambdós problemes, una decisió que tindrà conseqüències inimaginables.

No va passar molt de temps després del èxit de M3GAN per a que es donés llum verda a M3GAN 2.0 i les estrelles del primer film, Allison Williams i Violet McGraw, tornaran.

M3GAN 2.0 s’estrenarà als cinemes el 25 de gener de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada