Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de gener del 2024

'The Mandalorian & Grogu'.


Després de molts rumors i especulacions, s’ha revelat que aviat entrarà en producció un film centrar en The Mandalorian.

Revelat en el lloc web oficial de Star Wars, el film durà per títol The Mandalorian & Grogu. El film estarà dirigit pel creador de la sèrie Jon Favreau i produït per Favreau, Kathleen Kennedy i Dave Filoni i entrarà en producció aquest any.

“M’ha agradat explicar històries ambientades en el ric món que va crear George Lucas”, va afirmar Favreau. “La perspectiva de dur al Mandalorià i el seu aprenent Grogu a la gran pantalla és extremadament emocionant”.

“Jon Favreau i Dave Filoni han introduït a Star Wars dos personatges nous i estimats i aquesta nova història encaixa perfectament en la gran pantalla”, va dir la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

“Els viatges de El Mandalorià a través de la galàxia de Star Wars continuen. Din Djarin, que algun cop va ser un caça-recompenses solitari, s’ha reunit amb Grogu”, diu la sinopsis de la tercera temporada. “Mentre tant, la Nova República lluita per allunyar a la galàxia de la seva obscura història. El Mandalorià es creuarà amb vells aliats i crearà nous enemics mentre ell i Grogu continuen el seu viatge junts”.

La sèrie prové dels productors executius Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist i Carrie Beck. Favreau en va ser el showrunner i un dels directors de la tercera temporada. Les temporades 1 a 3 ja estan disponibles al servei de streaming de Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada