Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de gener del 2024

'Nobody 2'.


Connie Nielsen diu que encara està en marxa una seqüela de Nobody, protagonitzat de nou per Bob Odenkirk.

Parlant amb ComicBook.com, Nielsen va confirmar que Nobody 2 encara està en procés en aquest moment. “Si, l’estem realitzant, però encara no puc dir-vos res al respecte”, va dir.

El juny de 2021, el director Ilya Naishuller li va dir a JoBlo, si bé el estudi no havia rebut llum verda oficialment en aquell moment, s’estava escrivint una seqüela de Nobody. “Hi ha moltes histories que es poden explicar en aquest món, amb el personatge de Hutch. Se que Derek (Kolstad) ha començat a treballar en la seqüela”, va dir Naishuller en aquell moment.

El desembre del 2022, la productora Kelly McCormick va confrimar a Collider que la seqüela estava succeint oficialment, encara que hi ha hagut poques notícies sobre el projecte des de llavors.

Kolstad també li va dir anteriorment a ComicBook.com que podria haver-hi múltiples seqüeles de Nobody més endavant. “Amb Nobody 2,3,4 o com vulguin fer-ho, Bob Odenkirk portarà anima i lleugeresa a un personatge que sovint és simplement un habitant sense rostre del món rude”, va dir. “El que ell aporta és amor, esperança, alegria i aquella fragilitat del somriure. Amic, vull fer això per sempre. Se que sempre diem això en premsa però, maleït sigui, això és cert”.

Estrenat als cinemes dels Estats Units el març de 2021, Nobody va veure a Odenkirk (Better Call Saul) interpretar a un ex assassí anomenat Hutch Mansell. Nielsen va interpretar a la seva esposa, Becca, mentre que el film també va estar protagonitzat per Christopher Lloyd, RZA, Aleksei Serebryakov i Michael Ironside.

El film, produït per Odenkirk, David Leitch, Braden Aftergood i Marc Provissiero juntament amb McCromick, va recaptar un total de $57.510.518 a nivell mundial amb un pressupost de $16M. En general va rebre critiques positives per part dels crítics.

Actualment, Nobody està en el servei de streaming (amb anuncis) de Amazon Freevee.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada