Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de gener del 2024

'Colman Domingo & James Bond'.


Vist el títol de la noticia no és que Colman Domingo (Rustin) vulgui ser el pròxim James Bond, sinó tot el contrari, vol interpretar al pròxim malvat de la saga James Bond.

Parlant amb Variety sobre la seva recent nominació al Oscar per Rustin de 2023, se li va preguntar a Domingo quina mena de papers li interessaria interpretar en el futur pròxim.

“M’encantaria treballar amb Yorgos [Lanthimos] en alguna cosa com Poor Things o ser un malvat de Bond”, va respondre Domingo. “No m’interessa el que sigui que m’hagueu vist fer abans”.

Aquest dimarts 23 de gener, Domingo va rebre una nominació al Premi de l’Acadèmia com a Actor Protagonista. Competirà amb Bradley Cooper per Maestro, Paul Giamatti per The Holdovers, Cillian Murphy per Oppenheimer i Jeffrey Wright per American Fiction i el guanyador s’anunciarà el diumenge 10 de Març de 2024.

Juntament amb Rustin, Domingo ha protagonitzat films com Lincoln de 2012, 42 de 2013, Selma de 2014, If Beale Street Could Talk de 2018, Zola de 2020, Ma Rainey’s Black Bottom de 2020, Candyman de 2021 i The Color Purple de 2023. També interpreta a Ali a Euphoria de HBO i pròximament el podrem veure a Drive-Away Dolls de Ethan Coen, que s’estrenarà als Estats Units el 23 de febrer de 2024.

Rustin actualment està disponible al servei de streaming de Netflix.

L’últim film de James Bond va ser No Time To Die de 2021, que va servir com l’ultima vegada que Daniel Craig interpretava a James Bond. Si bé no han faltat rumors en línia sobre qui podria interpretar a 007 en el següent film, encara no hi ha hagut notícies oficials sobre com serà el pròxim episodi de la franquícia James Bond.

La productora de la franquícia Barbara Broccoli va dir a The Guardian el mes d’octubre passat: “Daniel [Craig] ens va donar la capacitat d’explorar la vida emocional del personatge...i a més a més el món estava preparat per això. Crec que aquestes pel·lícules reflecteixen el temps en el que es troben i hi ha un gran camí per davant per a reinventar-lo per al pròxim episodi i ni tant sols hem començat amb això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada