Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Avatar: The Last Airbender'.

Netflix ha publicat un nou tràiler d’acció en viu de Avatar: L’Últim Mestre del Aire, la pròxima adaptació de la sèrie de Nickelodeon. La sèrie farà el seu debut a la plataforma el dijous 22 de febrer.

Podeu veure’n l’avanç a continuació, també tenim nous cartells que han sortit aquests darrers dies...

          

          






Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: L’Últim Mestre del Aire prové de Albert Kim (Sleepy Hollow), qui n’és el showrunners, escriptor i productor executiu. Està protagonitzada per l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier com a Aang, Kiawentiio com a Katara, Ian Ousley com a Sokka i Dallas Liu com a Zuko. A ells se’ls uneixen Daniel Dae Kim com el Senyor del Foc Ozai, Paul Sun-Hyung Lee com l’oncle Iroh, Lim Kay Siu com a Gyatso i Ken Leung com el Comandant Zhao.

El repartiment addicional inclou a Elisabeth Yu com la Princesa Azula, Maria Zhang com la guerrera Kyoshi Suki, C.S. Lee com a Avatar Roku, Amber Midthunder com la Princesa Yue, A Martinez com a Pakku, Yvonne Chapman com a Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita com a Yukari i Casey Camp-Horinek com a Gran Gran.

“Aigua, Terra, Foc i Aire. Les quatre nacions algun cop van viure en harmonia, amb l’Avatar, mestre dels quatre elements, mantenint la pau entre elles”, es pot llegir en la sinopsis. “Però tot va canviar quan la Nació del Foc va atacar i acabar amb els nòmades del Aire, el primer pas donat pels mestres foc per a conquistar el món. Donat que l’encarnació actual del Avatar encara no ha sorgit, el món ha perdut l’esperança”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada